Cześć i czołem !
Pierwszy raz zetknąłem się z tematem SCP jakiś rok temu, gdy obejrzałem odcinek z SCP:CB u któregoś z youtuberów. Przeczytałem wtedy chyba wszyyystkie polskie raporty i zdecydowaną większość angielskich (pierwszym w ogóle był SCP-PL-020 - pozdrowienia dla autora). Dwa tygodnie temu wróciłem do przeglądania strony i odkryłem, że głowa aż huczy od pomysłów na raporty i opowiadania, więc postanowiłem dołączyć i dodać coś od siebie. Mam nadzieję wspomóc rozwój strony (już nawet zacząłem coś pisać w sandboksie), przy okazji samemu ucząc się lepiej pisać od innych użytkowników.
Oprócz pisania i czytania interesuję się muzyką rockową, informatyką, cukiernictwem i łowiectwem.
Cześć, Dr Matrix!
Widzę, że jesteś z nami już od długiego czasu. ;) Mówisz pomysły? Nie możemy się doczekać, by je poznać.
Również interesuję się łowiectwem (ZO Wrocław). Chociaż swoją przygodę zmuszony byłem na jakiś czas zawiesić.
Darz Bór!
Witaj doktorze Matrix, rozumiem że postanowiłeś wziąć Czerwoną pigułkę?
Fajnie że przeczytałeś niegdyś wszystkie raporty, ale pojawiło się ich całkiem dużo, zapraszam do lektury. W razie wszelkich pytań, uwag, gróźb bądź żalów jestem do Twojej dyspozycji.
Twoje zainteresowania można fajnie połączyć, przy pomocy nowoczesnej broni komputerowej możesz polować, słuchając muzyki rockowej, a z upolowanej zwierzyny robić cukierki. No dobra, może to nie jest takie fajne połączenie:P
Witam Pana, doktorze Matrix!
Jak koledzy wyżej, również oferuję swoją skromną pomoc w wypadku pytań odnośnie uniwersum, działania strony, czy też formatowania raportów żeby wyglądały jak prawdziwie Fundacyjne.
Nawet nie wiesz jak cieszy mnie informacja że zacząłeś od sandboxa, ostatnio mieliśmy problemy z ludźmi którzy o nim nie wiedzieli ;)
Pozdrowienia od informatyka metalhead'a ;)
Dziękuję za takie cudowne powitanie! Od jutra zabieram się za dopracowywanie zaczętych raportów i mam nadzieję, że do końca tygodnia przedstawię swój pierwszy raport pod ocenę.
Polowanie za pomocą nowoczesnej broni komputerowej mnie zaintrygowało :)