Witajcie.
Nasza strona posiada coraz więcej aktywnych użytkowników, mamy coraz więcej czytelników, coraz więcej raportów. Jest to wspaniała rzecz, jednak nie jest to wątek do świętowania.
Od czego jest więc ten wątek? Niestety, w parze z ilością nie musi iść jakość. Można uznać i ja tak uważam, że są artykuły godne poprawy czy nawet przepisania. Ale to ja tak uważam, a sam nie mam mocy sprawczej.
Mass Edit będzie polegał na poprawieniu jakości dzieł na Naszej witrynie. Krokiem pierwszym musi być rozpoznanie które prace wymagają uwagi. W tym celu wzywam:
Oceńcie proszę wszystkie Polskie prace, od raportów przez opowieści. Niektórzy z Nas już to zrobili. Nie obchodzi mnie, jakie dacie oceny, tak długo jak będą one Wasze, tak długo mi to pasuje.
Po tym etapie zaczniemy oczywiście poprawiać, usuwać czy przepisywać artykuły, poświęcając każdemu z uwagi odpowiednią ilość czasu i starań.
Prosiłbym również o zrobienie tego jak najszybciej. Rozumiem Wasze obowiązki i niechęć do tego, ale im szybciej to zrobimy, tym szybciej mamy to z głowy, no i tym szybciej usprawnimy Naszą witrynę.
Nie ignorujcie tego, nie obchodzą mnie wymówki "nie znam się" "za mało wiem" "nie chcę być niemiły/a", proszę jedynie o wyrażenie zdania, co Wam się podoba, a co nie.
Dzięki za uwagę i powodzenia z odświeżaniem sobie Naszych prac ;)