Poprzednia edycja: http://scp-wiki.net.pl/forum/t-8654767
Oooo cholera…
To nie tak, że zapomnie… Zresztą, nie czas na tłumaczenie się, czas na dostawanie prezentów. Czwarta edycja, tym razem w solowym wykonaniu wirtuoza dezorganizacji, zostaje uznana za otwartą!
Teraz przejdźmy do spisu zasad i opisu, jak to wygląda.
- 03-12-2019 do 10-12-2019 trwają zapisy uczestników w tym wątku. Miło będzie, jeśli uczestnik zadeklaruje, co chce dostać: łatwiej będzie tajnemu mikołajowi dać odpowiedni prezent.
- 11-12-2019 bądź z dziennym opóźnieniem przystąpię do magicznego losowania uczestników- każdy otrzyma swojego wybrańca, o czym napiszę na prywatnej wiadomości.
- Aż do 22-12-2019 macie czas na tworzenie swoich prezentów i przesłanie ich do mnie w wiadomości prywatnej. Będą u mnie bezpiecznie zapisane, a w odpowiednim terminie wydane.
- Jeśli jednak uznacie, że nie jesteście w stanie dać prezentu do tego terminu to bardzo proszę: dajcie znać. Są różne sytuacje w życiu i nikt na nikogo nie będzie krzyczał, a ja będę miał czas przygotować zamiennik, przy okazji krzycząc i biegając w popłochu.
- 24-12-2019 to ten przyjemny dzień, gdy wszystkim rozdam prezenty na prywatnej wiadomości i zachęcę do pochwalenia się tutaj i zgadywania, kto Wam to dał.
- 27-12-2019 to dzień zakończenia inicjatywy i wyjawienie, kto do kogo został przydzielony.
To był taki terminarz, teraz garść ogólnych zasad:
- Wygadanie się, kto komu daje prezent, jest uznanie za psucie zabawy.
- Nie przesłanie prezentu w terminie i niepoinformowanie o tym będzie uznane za psucie zabawy.
- Narzekanie na swój prezent będzie uznane za psucie zabawy.
- Psucie zabawy zakończy się spotkaniem ze mną i kilogramem lewego węgla. I blokadą na przyszłe inicjatywy mikołajkowe.
Jeśli chcecie, bym cokolwiek wyjaśnił, zachęcił czy po prostu zmienił, to dajcie znać: do czasu losowania śmiało mogę wprowadzać zmiany. Jestem również bardziej niż chętny odpowiadać na Wasze PW w tej sprawie, ponieważ chcę, by ta inicjatywa byłą równie (jak nie większą) dobrą zabawą jak ostatnia!
Teraz czas na szybkie posłowie. Tak, to copypasta poprzednich edycji, ale jakie to wygodne i przejrzyste! Wszystko śmiga, nie ma rozbieżności, jestem zadowolony.
W razie problemów, pomysłów, skarg, gróźb, próśb piszcie do mnie na Discordzie lub Wikidocie. Postaram się odezwać jak najszybciej, żeby Wasze Mikołajkowe popisy były bezpieczne.
Czyli co, idą już te święta?