Termin zgłoszeń został zakończony. Powodzenia wszystkim biorącym udział!
Witam na stronie organizacyjnej Inicjatywy Wielkanocej 2020!
Z uwagi na ponury brak inicjatyw w poprzednim roku, tym razem wracamy z czymś czego jeszcze nie grali. Przychodze do was w tym roku ze specyficznym wyzwaniem pisarskim. Posiadam bowiem pewną pule zdjęć nadających się jako obrazki do SCP. Zostaną one losowo rozdane, a waszym zadaniem będzie napisanie raportu SCP na jego podstawie. Prace wrzucicie na stworzonej do tego stronie, po czym zostaną ocenione, a zwycięzcą będzie osoba z największą oceną pracy do określonego terminu. Proste i logiczne, co nie?
Jednak jaka jest nagroda za wygraną? Uznaliśmy, że będzie nią możliwość wybrania dowolnej pracy, polskiej albo angielskiej Nieważne też czy hub, opowiadanie albo skip. Zostanie ona przetłumaczona na docelowy język. W tym aspekcie prosimy o pomoc naszych tłumaczy, czy byliby w stanie pomóc uczynić słowa czynem.
Ze spraw bardziej organizacyjnych, ciągle zbieram zdjęcia, a zbierać je będę do samego losowania. Dlatego proszę osoby maczające palce w fotografi by wysłały mi zdjęcia nadające się do raportów poprzez wiadomość prywatną na wikidocie, albo na discordzie gdzie występuje pod nickiem "Miś".
Prosiłbym osoby biorące udział w inicjatywie i posiadające discorda aby razem ze zgłoszeniem napisały swój nick (jedynie nick) z jakiego korzystają na naszym discordzie, jako że bardzo ułatwi mi to dystrybucje wylosowanych zdjęć. Jednak niech osoby bez kont się nie martiwą - nie jest to w żadnym razie obowiązkowe i tych kont posiadać nie muszą. W takim przypadku zdjęcia zostaną wysłane przez wikidota.
Chętnych prosze o napisanie swojego zgłoszenia w poście w tym wątku. Możecie też tu pisać w przypadku jakichkolwiek pytań, albo kierować je bezpośrednio do mnie.
Termin zgłoszeń trwa od dzisiaj do 15 marca.
Dokładna lista zasad konkursu, wszystkie terminy jak i miejsce do przyszłego wrzucania prac znajduje się tutaj.
Lista zgłoszonych uczestników: