Tym razem jestem niemal pewien, że dokonałem wszystkich niezbędnych formalności. Przepraszam za wcześniejsze kłopoty związane z tłumaczeniem tego artykułu, zajmuję się ostatnio wieloma rzeczami naraz i zapomniałem sprawdzić czy o wszystko zadbałem… Mam szczerą nadzieję, że udało mi się postąpić w pełni zgodnie z zasadami Wiki
Rezerwacja i wrzucenie tłumaczenia na forum to rzeczy podstawowe. Tak czy siak dobrze że zrobiłeś poprawki jednak nie jestem pewien czy i tym razem tłumaczenie nie zostanie usunięte z powodu oceny
Tłumaczeń nigdy nie usuwamy z powodu oceny. Poprzednie dwa razy wynikały głównie z braku rezerwacji tłumaczenia — wszystko jest w dzienniku usunięć.
Formalnością byłoby ulokowanie pracy w sandboxie oraz podanie do wskazania nieprawidłowości la użytkowników.
Karygodnym błędem tłumaczenia jest potraktowanie "DATA EXPUNGED" jako "DATA USUNIĘTA". Fraza ta z angielskiego jest ustandaryzowana jako "DANE USUNIĘTO". Data w angielskim to "date".
Racja, dziękuję za wskazanie
Błąd wynika z kontekstu, bo tylko o datę mogło w tamtym miejscu chodzić, jednakże faktycznie nie brzmi to dobrze ani nie jest prawidłowe, toteż dokonałem zmian
Na przyszłość będę korzystać z sandboxa, żeby nie generować niepotrzebnych problemów
Na tę chwilę musisz jeszcze usunąć rezerwację tłumaczenia (bo po co ma wisieć?) i zmienić tytuł strony, ''SCP'' zawsze piszemy dużymi literami.