Mój potencjalny skip opisywałby ciało niebieskie mocno oddalone od ziemi zauważone przez fundacje w trakcie tranzytu, kiedy na tle słońca zauważyli jeszcze nieudokumentowaną planetę najpewniej o wielkości podobnej do ziemi.
Na początku niezbyt się nią zainteresowali, dopóki nie odnotowali, że od tej planety odchodzą fale dźwiękowe, co w próżni jest niemożliwe (prawie niemożliwe). W późniejszym czasie zaobserwowano więcej nienaturalnych zachowań jak zatrzymywanie się, zmiana kierunku ruchu obiegowego oraz zakłócanie w zdobyciu/zmiana różnych parametrów takich jak gęstość i wielkość, prawdopodobny skład tej planety. Z odpowiedziami na jedno pytanie tworzyłoby się ich więcej. Powoli wykończyłoby to część personelu, który albo wpadł w panikę po następnych tragicznych wiadomościach, albo przez nadmierne lub zerowe obcowanie z obiektem wyniszczaliby się w inny sposób.
W raporcie chciałabym wykorzystać motyw uprawnień i jak bardzo zmienia to cały raport (jeśli znacie jakieś dobre wykorzystanie poziomu upoważnienia w skipch, proszę o zamieszczenie ich w odpowiedzi, byłoby to naprawdę pomocne, jeśli ten pomysł wcieliłabym w życie).
Oprócz obowiązkowych rzeczy jak opis i przechowywanie spodziewam się, że opisałabym mnóstwo eksperymentów, notatek, dialogów pomiędzy doktorami oraz z klasą D.
Muszę przyznać, że może mnie to przerosnąć: postacie, dużo profesjonalnego żargonu fizycznego (kiedy jestem na humanie), własne zdjęcia lub edytcje i stworzenie nowej placówki, to całkiem dużo.
Sugestie, opinie oraz opcjonalna chęć dłuższej pomocy w tym projekcie jest mile widziana! Jeśli maci jakieś pytania chętnie odpowiem. Z góry dzięki.