Piąte Mikołajki SCP-PL
Co to jest?
Mikołajki to wydarzenie, w ramach którego użytkownicy otrzymują parę i muszą drugiej osobie zrobić prezent, zgodnie z ich życzeniami. Osoba ta nie zna tożsamości tego, od którego dostają prezent, aż do kilku dni po faktycznym jego otrzymaniu. Anonimowa zabawa świąteczna dla całej wiki. Link do poprzedniej edycji Mikołajek na naszej witrynie znajduje się tutaj.
Co może być prezentem?
Cokolwiek, pod warunkiem, że a.) sam to stworzyłeś i b.) możesz to przesłać internetowo. Można napisać coś na wiki, stworzyć fanarty, memy, obrazki profilowe, czy nawet gry!
Jak się zapisać?
Po prostu zrób w tym wątku post w takiej formie
> **Co mogę dać:**
>
> **Co chcę otrzymać:**
Prosimy, by w pole "Co chcę otrzymać" nie wpisywać "Pasuje mi wszystko!", lub czegoś podobnego. Choć może się to wydawać uprzejme, to osoba robiąca twój prezent nie będzie miała w takim wypadku punktu zaczepienia, co sprawi, że cały proces będzie o wiele trudniejszy. Prosimy, by być konkretnym w sprawie prezentów (ale też prosimy nie przesadzić!). Pamiętajcie, że na wiki nie ma zbyt dużej ilości artystów, więc najlepiej lekko obniżyć swoje oczekiwania co do prezentu.
Nie zapisuj się, jeśli wiesz, że nie będziesz w stanie dopełnić terminów!
Jeśli wiesz, że jesteś zabiegany, lub będziesz musiał zrobić coś ważnego, to raczej powinieneś sobie odpuścić zabawę. Ale rozumiemy, że w twoim życiu osobistym może się pojawić coś niespodziewanego lub twoje plany mogą się zmienić i przez to nie będziesz w stanie zdążyć z prezentem na czas. Jeśli tak się stanie:
1) Wyślij niedokończony prezent, jeśli potem obiecasz, że go skończysz, lub…
2) Jak najszybciej skontaktuj się z organizatorem i wytłumacz sytuację, a powinna zostać rozwiązana!
Terminarz
16.11 - 24.11 — Zapisy.
25.11 - 25.12 — Tworzenie prezentów.
25.12 - 28.12 — Rozdanie prezentów.
28.12 — Wyjawienie mikołajów.
Po 28.12 — Opcjonalne postowanie prezentów na wiki.
Ważne: Pamiętaj, by dodać następujący kod do swojego prezentu, by twoja anonimowość została zachowana!
[[module css]]
a#history-button, a#files-button {
display: none !important;
}
[[/module]]