Z tej strony Ela vel. "blacktang".
Na SCP trafiłam przed rokiem, czytając "straszne historie" na portalu paranormalne.pl i od tamtej pory jestem bierną, ale lojalną czytelniczką. Tak naprawdę mogłam zalogować się już dawno temu, ale z prostego powodu nie widziałam dla siebie tutaj miejsca, ponieważ nie jestem pisarką ani nie interesuje mnie tworzenie tak bardzo jak czytanie. :)
Konto założyłam, ponieważ, rozmawiając wczoraj na czacie FB z pewnym członkiem administracji (nie wiem, czy powinnam, więc nie ujawnię którym :P) i uzgodniliśmy, że moja pomoc Fundacji polegać będzie na reklamowaniu oraz popularyzowaniu tematu w naszym kraju.
Prywatnie, mieszkam tam, gdzie psy nie szczekają ani przodem, ani tyłem, ponieważ nie ma na kogo szczekać, czyli w Białymstoku, gdzieś na północnym wschodzie kraju. Jestem kardiologiem w szpitalu wojewódzkim i obecnie skupiam się na specjalizacji z zakresu chirurgii serca, dlatego jeśli potrzebuje ktoś fachowych informacji nt medycyny, to, mogąc jeszcze na coś jeszcze przydać się mojej ulubionej filii we wszechświecie, z miłą chęcią odpowiem na wszelkie pytania.
Ela :)