Obrazek został schowany poprzez brak atrybucji, po jej umieszczeniu w dyskusji zostanie przywrócony.
Zdjęcie umieszczone w raporcie jest autorstwa własnego.
Przepraszam za uchybienie. Zwykle umieszczam takie informacje i byłem przekonany, że tutaj też to zrobiłem. Cóż, jak widać błądzić jest rzeczą ludzką.
Zmianę wycofałem, obrazek bezpiecznie leży, dzięki za szybką reakcję!
Chciałbym zaproponować zmianę w tym artykule, która nawiązywałaby do mojej powstającej MFO.
Obecnie odkryto 5 obiektów typu SCP-PL-006, ale ich całkowita liczba nie jest znana. Podobnie nie wiadomo, kiedy pojawiły się po raz pierwszy i co było tego przyczyną. Analizy słoi wykazały jedynie, że najstarsze pozyskane manifestacje liczą sobie od 300 do 600 lat.
Po tym fragmencie chciałbym dodać:
Pozyskaniem obiektu zajmuje się MFO Tau-6 "Herbicydowcy"; Formacja ta powinna być wzywana po odnalezieniu nowej instancji tej anomalii. Badania, przeniesienie czy eksperymenty są możliwe dopiero po potwierdzeniu bezpieczeństwa i anomalii przez dowódcę oddziału. Dalsze obchodzenie się z obiektem, o ile nie będzie to zaznaczone inaczej, powraca pod decyzję Kierownika grupy badawczej nr. 13.
Jeśli wyrazisz na to zgodę autorze to wprowadzę owe zmiany, jak również dodam wpis o danej anomalii na stronie MFO.
Wybacz, że odpowiadam prawie z miesięcznym opóźnieniem. Niemniej jeśli nadal jesteś tym zainteresowany to wrażam zgodę. Im więcej spójności w uniwersum tym lepiej.
Także działaj śmiało.
Na wszelki wypadek dam też znać na PW.
Praca mi się podoba, fakt, że opiera się na polskich legendach, które zdecydowanie lubie, sprawia, że czytało mi się jeszcze przyjemniej.
Jednak przydałoby się moim zdaniem by praca trochę bardziej skupiała się na próbie badania samych wierz niż ich anomalnych dzieł, bo mam wrażenie, że autor poświęcił temu ważnemu tematowi mało tekstu.
"ośrodka numer 21" i "placówki numer 21" Czy to błąd lub przeoczenie autora?
Może to być nawet wybór synonimu autora, patrząc na to, że jedno określenie jest w oficjalnym raporcie a drugie w notatce badacza. Raczej bym to zostawił do czasu ewentualnej interwencji autora.