Dodałem notatkę o wstawianiu materiałów audio do artykułów. Niestety, nie jestem obeznany w dobrych hostingach służących do wstawiania muzyki. Czy znacie jakiś sprawdzony, z możliwym kodem html i odtwarzaczem?
Futurity użył TEGO. Wygląda legitnie, poniżej macie mój prywatny test. Niestety, bo angielski trudna język nie wiem, jak ma się sprawa z zakładaniem konta lub usuwaniem klipów po pewnym okresie. Wszystko, co widać (słychać? oWo) robiłem bez loginu.
Blaze Of Glory spikera z Unreala. Z zasobów prywatnych.
Wydaje się być w porządku, i póki co, z obecnym popytem, nie ma co kombinować. Dodaję, dzięki.
może to ja jestem ślepy i nie widzę tego ale jak zrobić taki zwijany fragment tekstu , w sensie że musisz jakiś fragment kliknąć żeby się otworzył , jak ten fragment o nagłówkach ?
Od tego typu technicznych aspektów mamy osobny poradnik.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Morbi commodo, ipsum sed pharetra gravida, orci magna rhoncus neque, id pulvinar odio lorem non turpis. Nullam sit amet enim.
W mojej wersji poradnika? Od zawsze :^
Już w pierwszym drafcie było.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Morbi commodo, ipsum sed pharetra gravida, orci magna rhoncus neque, id pulvinar odio lorem non turpis. Nullam sit amet enim.