Cześć i czołem, mam nadzieję, że spędzimy wiele miłych chwil na polskiej filii SCP.
Dość specyficzne powitanie, niemniej witaj! Czy chciałbyś nam powiedzieć coś więcej o sobie?
Jeżeli rzeczywiście komuś to jest potrzebne do szczęścia… Why not? Jestem na 3 roku Śląskiego Uniwersytetu Medycznego na wydziale lekarskim w Katowicach i w przerwie między nauką mam w planach pisać własne SCP, tak ot co. Po tym, gdzie studiuje chyba nie trudno domyśleć się już gdzie mieszkam. Wybaczcie teraz za dygresje, ale chcę pochwalić się historią swojego nicka. Tenner nie wzięło się znikąd, z dwa lata temu szukałem informacji o pewnym lekarzu, który miał na nazwisko Tanner. Natknąłem jednak na pastę o nazwie "World's Best School Psychologist", gdzie występował psycholog z taką nazwą, tak spodobała mi się wymowa tego nazwiska i te opowiadanie, że teraz jestem tu z takim a nie innym nickiem ;-).
Widzę więc że jesteś z nielicznego dosyć grona studentów, którzy już zakończyli tegoroczne zmagania, bardzo nielicznego. Z początku myślałem, że Twój nick pochodzi od "dychy", ale dzięki wyjaśnieniu już wiem, że się myliłem :P
Skoro już coś o Tobie wiemy, chciałbym zaprosić Cię do szperania na stronie nabywania wiedzy i w przyszłości do dzielenia się nią, a wszystko w postaci raportów i opowiadań. Również życzę Ci miłego pobytu i przypominam, że w razie jakiejkolwiek sprawy, śmiało możesz pisać na forum lub do przedstawiciela administracji, wszyscy chętnie pomogą ;)
Nie ma sprawy, i dziękuje za ciepłe powitanie - nader pokrzepiająca sprawa. Serio, to miłe widzieć tak serdeczne słowa od kogoś, kto w zasadzie jest dla mnie obcy. Samo poczucie, że ktoś przeczytał i docenił to, co taki szarak jak ja na tej klawiaturze naskrobał jest czymś… Fajnym, miłego dnia :-).
Witaj witaj! Twoje powitanie jest bardzo oryginalne, a ja cieszę się że dołączyłeś do naszej małej społeczności ;) czuj się u nas dobrze.
Z tego co widzę, 3 rok uniwerku na wydziale lekarskim… to daje Ci duże szanse na zostanie ekspertem w dziedzinie medycyny na naszej stronie, bo posada jest wolna ;) Poza tym studiujesz w Katowicach? Najwyraźniej jako pierwszy jesteś najbliżej mnie :P Pozdrawiam!
Również pozdrawiam i serdeczne dzięki za ciepłe słowa. Może jak nabędę tu doświadczenia to z miłą chęcią zajmę oferowaną posadę ;-).