Tak jak można się domyślić po tytule, przyszłam tu by się przywitać. Mam nadzieję, że będę tu dużo pisać i raportów i opowiadań, a moja wena nie będzie miała końca. Choć oczywiście chyba każdy wie, że nieskończona wena jest niemożliwa do osiągnięcia :P
No cóż, mam nadzieję, że mnie polubicie, a ja polubię was :D
Nieskończona wena jest możliwa do osiągnięcia, istnieje, i do tego każdy ją posiada. Nazywa się ona wyobraźnią. A jednym z najpotężniejszych narzędzi do korzystania z niej jest strach, a właśnie tym się tutaj zajmujemy. Więc przygotujmy się na niekończącą się opowieść ;)
Oczywiście w moim stylu zaczynam od innej rzeczy, zamiast się przywitać :P. Tak więc witam Cię na naszej stronie, mam nadzieję że spodoba Ci się pobyt tutaj, a co do sympatii: cóż, tutaj każdy lubi każdego, i każdy odkrywa nowe definicje słowa "lubić", więc z pewnością na nudę i apatyczność nie narzekamy.
Chciałabyś nam może opowiedzieć coś o sobie? Jak trafiłaś na SCP, co w nim lubisz, jak może i jakieś inne zainteresowania?
I miałbym pytanie, czy Twój awatar przedstawia Czkawkę?
Ponownie witam Cię. Widzę że masz bardzo duży zapał do pracy, i tak w ogóle co Ty wiesz o nieskończonej wenie… :P Na pewno Ci się u nas spodoba… ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przy okazji, zapraszam do dołączenia do naszej grupy na Książce Twarzy (Facebook) Oto link, i jako członka SCP Wiki do uczestniczenia w grupowej konwersacji, gdzie mówimy o wszystkim, niczym i o takich rzeczach że psychiatryk to łąka w parku :D
Na SCP trafiłam kiedy z koleżankami oglądałam straszne filmiki na YT i natrafiłyśmy na kanał, na którym opisywano przeróżne obiekty SCP. Z początku mnie to niezbyt ciekawiło, ale jak się nieco zagłębiłam to stwierdziłam, że to całkiem fajne. A później w mojej głowie zrodził się pomysł na SCP, więc postanowiłam go wykorzystać :P
Chyba najbardziej w całym uniwersum lubię obiekty, gdyż dowodzą one o wielkiej wyobraźni ich twórców. A co jeszcze lepsze, jest ich cała masa, i to każdy jest inny!
Szczerze mówiąc do stworzenia własnej postaci zachęciło mnie też spróbowanie napisać trochę w innym stylu (Przybyłam tu z innej wiki, na której pisałam dużo opowiadań ze zgłoszeniami własnych postaci), i dodatkowo podszkolić się w pisaniu. Oprócz pisania zajmuję się też rysowaniem i graniem na keybordzie, czy gitarze, bo nie mogę się zdecydować co najbardziej mnie pochłania :P
Odpowiadając na pytanie, to nie, mój awatar przedstawia fanart Cole'a, jednakże - przypadek? Nie sądzę xD - pierwszy raz miałam go na Jak wytresować smoka wiki, więc Czkawka jakoś się z nim wiąże xP
Na pewno pochłania czarna dziura. :P Osoby lubiące i umiejące rysować są silną pomocą na Wiki. Nie wiem co jeszcze naskrobać, zapytam tylko skąd jesteś, bo większość skipowców jest z południa naszego kraju rzepokształtnego :d
Nie wiem, ale mi tam Polska rzepa nie przypomina :P Jeżeli rysujesz w podobnym stylu mangi/anime, to mamy tez tutaj takiego jednego sympatyka tych rysunków, który dość mało się odzywa na forum, ale jeśli to czyta to wie, że chodzi o niego.