Od dnia dzisiejszego (19 sierpień 2016 rok) użytkownik Dr_Blackpeace posiada status moderatora, co daje nam w tym momencie 3 członków ekipy. Decyzja została podjęta w porozumieniu przez adminów wanna-amigo i Mefioo9.
Wymagania odnośnie stron autorskich zostały zmienione. Obecnie wystarczy napisać dwa oryginalne artykuły, aby móc utworzyć swoją autorską.
Przesyłanie obrazków uległo zmianie. W pracach oryginalnych, zamiast korzystania z hostingów, przesyłajcie proszę grafikę na serwer.
Przypominam że posiadam własny serwer z domeną i od czasu jego zakupienia trzymam tam obrazy raportów które tłumaczyłem żeby mieć pełną kontrolę. Jak ktoś chce to może mi przesyłać obrazki, postaram się ogarnąć "mój hosting".
W związku z pojawianiem się prac filmowych powstała osobna strona, materiały wideo. Proszę tam umieszczać swoje prace wideo. Artykuły tego typu są oznaczane tagiem "film".
Odświeżeniu uległ temat strony (aparycja). Wszelkie moduły, jak chociażby obrazków, powinny teraz działać jak najbardziej poprawnie.
W omówieniu usuwania, a co z tym idzie całością polityki witryny, zaszła mała zmiana: od tego momentu głosy z kont usuniętych i zablokowanych nie wliczają się w ocenę końcową, sumaryczną.
Małej zmianie uległa lista stron najniżej ocenianych. Zwiększyła się funkcjonalność i wizualność, a zmiany były spowodowane zmianą w polityce głosowania (patrz powyżej)
Podobnie ma się sytuacja z najwyżej ocenianymi
Kolejny dzień, kolejny serwis, tym razem DevianArt!
Przesyłajcie nam swoje obrazki, z przyjemnością je tam dodamy!
Międzynarodowa filia SCP, zrzeszająca członków z całego świata, której celem jest tłumaczenie wszystkich artykułów na język angielski, jest już na stronie głównej!