Witam wszystkich. Nazywam sie Matt i jestem ze Boise w Idaho w US. Nie jest problemem domyslic sie, ze mam problem z jezykiem Polskim. A jest tak bo jestem samoukiem i ciagle daleko mi do poziomu gdzie bede mogl sie wyslowic naturalnie i bardziej szeroko tematycznie. Mam nadzieje ze to nie jest problem bo chcialbym wykorzystac doswiadczenia z scp-wiki.net.pl tez do nauki jezyka polskiego.
Nie jestem jeszcze pewien co chce tutaj robic. Najlepsze jest mi tlumaczenie ( z jest ok, ale na dobry polski juz nie bardzo ;-] ) oraz historyczny konsult o US. Moze komentarze i oceny. Bycie czescia spoleczenstwa tutaj. Www.scp-wiki.net porzucilem na poprzednim koncie ze wzgledu na glupie innowacje. Jestem bywalcem starych czasow.
Moje zycie osobiste: jestem historykiem, pracuje w barze ( slyszalem ze w Polskich McDonald's najwiecej to wlasnie ludzie po szkolach, wiec mnie to tez spotkalo ). Mam 26 lat. Planuje wybrac sie w Polske na wakacje. To wszystko na ten czas. ;-]
Przepraszam jeszcze za brak polskich znakow. Powinienem w nastepnym tygodniu zmienic uklady klawiatury na polskie znaki. Jezeli to nie problem to prosze o zwrocenie mi uwagi na jakies duze bledy. Interpunkcja to na razie moja najwieksza katastrofa.