Jestem nowym użytkownikiem na tej wspaniałej stronie
Szybkie informacje:
Zwany jestem jako ''TheLast'', mieszkam na Podkarpaciu.
Charakter itp…..
Moim chodź nie tylko moim zdaniem jestem rozrywkowy, pełen humoru, nawet tego najbardziej czarnego, czasami mam myśli pedofilskie, ale w tym wszystkim jest najważniejsze to że jestem osobą pełną zajebistośći ^^
Nic dziwnego że tutaj trafiłeś, można powiedzieć, że jesteś wśród swoich :D
Miło mi Cię powitać, chociaż mam też skrytą nadzieję, że jesteś "ostatnim" jedynie z nazwy. Skąd taki nick, jeśli można wiedzieć?
Jak trafiłeś na SCP, czy nasza reputacja sięgnęła aż na Podkarpacie? Czy też był to przypadek, podczas wyszukiwania? Tak czy siak, miło mi Cię powitać na stronie, śmiało zadawaj pytania, oceniaj i komentuj, jak również pracuj nad własnymi dziełami, a my z przyjemnością Ci pomożemy w każdej możliwej sprawie. PA i forum są do Twojej dyspozycji, a w wolnej chwili pamiętaj o przewertowaniu Poradników, wiedzy nigdy za wiele ;)
Do miłego!
''Ostatni'', pomysł na nick wyszedł ni z gruchy ni pietruchy. Po prostu pewnego dnia miałem takie myśli filozoficzne i wpadłem na pomysł ''Ostatni'' np: Ostatni z jakiegoś tam rodu itp… Na pewno wiesz o co mi chodzi. ^^
Jeśli chodzi o sprawę z kąt się dowiedziałem o SCP, na ogół wiedziałem o takiej można by powiedzieć Serii stron SCP, ale naprowadził mnie na was mój dobry serdeczny przyjaciel. A jeśli chodzi o dzieła to mam kilka pomysłów.
No i świetnie, zawsze chętnie pomagamy pisarzom, jak również z przyjemnością czytamy nowe prace. Jesteśmy do Twojej dyspozycji ;)
Każda nowa osoba powoduje uśmiech na mych ustach. Witam Cię serdecznie w naszej społeczności, możesz poczuć się swobodnie każdy jest na "Ty". W razie czego nie wahaj się pytać!