Zacznę od linku: http://scp-pl-sandbox.wikidot.com/sandbox-dr-blackpeace zakładka zardzewiały generator lokacji
Więc sprawa ma się następująco: obiekt to po prostu stara rura ściekowa, która jest anomalna i pojawiają się na jej dnie różne miejsca. Na tym kończy się miła część.
Wydawało mi się, że skończę ten raport w tydzień. Okropnie się myliłem… Larry's rule brzmi: Najpierw nasa potem rzeźba. Ale w tym przypadku mamy masę ulaństwa na syntholu. Boli mnie tu:
1. Procedury. No cóż. Warto wziąć pod uwage że to generator lokacji. Nigdy nie wiadomo co się pojawi. Albo cukierkowa komnata albo wyleci rój pszczół. Mogą się wydobywać gazy lub ciecze pod ciśnieniem, nie zawsze będące zwykłym tlenkiem wodoru. Nie wiem jak to rozpracować, opisac, zrobić…
2. Ta kwestia okropnie mnie boli. W zamyśle miałem tworzenie TYLKO pomieszczeń, lecz stwierdziłem że zamiana niektórych na osobny wymiar będzie ciekawe. I tu mnie kurwa pokonało. Nie wiem jak to zjawisko opisać, czy zostać przy wymiarach czy te wymiary zrobić jako baaaardzo duże pomieszczenia, ogólnienczy mają być tylko pomieszczenia czy też światy? Mam chyba ponad 30 pomysłów co tu włożyć (wszystko pójdzie w collapsa)…
Więc… HALP ;_;