Także tak.
Uwielbiam, ale to uwielbiam SF. Najlepiej takie daleko w przyszłości, z ewentualnym cyberpunkiem, mechami i pistoletami laserowymi.
Od pewnego czasu projektuję zatem pancerz bojowy. Taki Fundacyjny Über-Soldaten. Znajduje się w linku z iście Tytanicznym tytułem. Nie posiadam jeszcze żadnych zarysów fabularnych i jeżeli pojawią się kiedykolwiek, będą naprawdę znikome. Od, dwie kwestie na krzyż.
Na pewnym czacie wanna podjął się trudu pokazania mi, co czynię źle. Chciałbym, w miarę możliwości, dalej rozwijać ten projekt i byłbym wdzięczny za pokazywanie mi jakichkolwiek błędów lub nieścisłości logicznych. Do lektury oddana zostaje wam wersja poprawiona. Bez termitu.
Na stan obecny pisane jest to stosunkowo, jak na tutejsze standardy, kolokwialnie. Forma zostanie zmieniona jednak na samym końcu, kiedy to będę zastanawiał się nad publikacją. Prawdopodobnie w Opowieściach, mimo braku w tym, nomen omen, opowiadania.
Myślałem także nad alternatywą: Zdarza mi się nagminnie wykorzystywać różnego rodzaju pancerze w swych raportach. Może utworzyłbym całą ich rozpiskę, którą Tytan 4.13 jedynie by wieńczył?
Zatem jeżeli macie jakieś pomysły rozwoju/chęć wytknięcia mi głupich błędów/siłę na przekonywanie mnie do fabularyzowania/ochotę na listę Fundacyjnych zbrój, zapraszam do dyskusji!