Witam wszystkich! Ja jestem Dr Milej i chciałbym rozpocząć z wami wszystkimi współpracę na tej stronie. O SCP dowiedziałem się dzięki pewnemu filmikowi, w którym są przedstawiane najróżniejsze zakątki internetu. Na początku nie za bardzo się ty zainteresowałem. Jednakże powróciłem do tego uniwersum jakiś czas temu, przeczytałem parę artykułów i postanowiłem, że ja również rozpocząłbym "karierę". Mam nadzieję, że miło będę spędzać czas razem z wami. :)
Witaj w naszych skromnych progach!
Planujesz jakoś swoją karierę? Chciałbyś na dobry początek przedstawić nam jakąś mocną historię w świecie Fundacji, czy skupiłbyś się raczej na ciekawych anomaliach? Spróbuj czego tylko zechcesz wspierając się poradnikami i pamiętaj — to przede wszystkim zabawa. Czy to w straszenie ludzi, czy też w ich fastynowanie bądź rozśmieszanie: Wybór należy wyłącznie do ciebie!
Jeżeli interesowałby cię nieco spokojniejszy start, chętnie polecę rozmaite działy Forum lub zwykłe ocenianie prac. Wbrew wszelkim pozorom taki plusik, czy komentarz jest dla autora bardzo istotny. Zareklamuję na tym polu przede wszystkim opowieści, gdzie wanna przygotowuje fajną serię o MR-2000.
Kim zaś jest wanna-amigo? To jeden z tych bardziej aktywnych. Wraz z
Dr_Blackpeace tworzą część naszej administrację. Śmiało leć do nich z każdym problemem, to nie ci kolesie z elektrody którzy gryzą przez PW -Wo.
Także tak… rozgość się. Miłej zabawy, czy coś. jestem beznadziejny w witaniu ludzi
Witaj doktorze Milej! Ciszę się, że podjąłeś decyzję o dołączeniu do naszej witryny, jak również mam nadzieję że się nie zawiedziesz. To za każdym razem przyjemne doświadczenie, kiedy dołącza do nas nowy czytelnik!
Wielu z nas trafiło tutaj poprzez filmiki, gry, bądź gry o filmikach, z pewnością więc znajdziesz tutaj bratnią duszę. Fajnie, że czytasz nasze artykuły: czy masz jakiś ulubiony? Jeśli nie, to co najbardziej podoba Ci się w naszym uniwersum?
Jako użytkownik możesz jak najbardziej komentować, oceniać czy pisać własne prace, jednak nie stresuj się tym: każdy ma swoje tempo i swoje możliwości, my zaś jesteśmy cierpliwi i chętni do pomocy, w końcu każdy z nas kiedyś zaczynał ;)
Czuj się jak u siebie, a w razie czego zapraszam do kontaktu :)
Pozdrawiam!
Dziękuję bardzo. Moim ulubionym artykułem jeśli chodzi o polskie raporty to zdecydowanie SCP-PL-002. Trochę to przerażające, że zupełnie niewidoczna cząstka potrafi Ciebie doprowadzić do samobójstwa. I w dodatku jest na wolności. W angielskich tak szczerze nie mam ulubionych. Przeczytałem wszystkie najpopularniejsze i nie podchodzą mi do gustu. Również pozdrawiam!
002 to jeden z tych nielicznych polskich raportów, które swoją anomalią dotykają znaczną powierzchnię. Tym bardziej jest to skuteczne, iż jak zauważyłeś, to tylko cząstka. Strasznie trudno jest sobie z tym poradzić. Dlatego więc 002 to jeden i z moich faworytów.
Najpopularniejsze angielskie skipy często nie są najlepsze, ale pozwalają dobrze zrozumieć uniwersum i prawa nim rządzące. Wiele obecnych raportów zawiera nawiązania do tych bardziej klasycznych. Czasami też otrzymuję to pytanie (który jest moim ulubionym), i szczerze mówiąc sam mam problemy z odpowiedzią. To jak z muzyką: zależy od dnia, okoliczności i nastroju ;)
Witaj! Mam nadzieję że pobyt u nas będzie bardzo przyjemny.
Uniwersum SCP ma to do siebie że jest bardzo specyficzne, nie każdemu może odpowadać lecz cechuje się tym że zawiera rzeczy z praktycznie każdej tematyki więc każdy znajdzie coś dla siebie.