Miałem ostatnio dość zwariowany pomysł, jeden z tych kategorii wtf, i nei mam pojęcia, jakby to wyglądało.
Pomysł inspirowany: yt link
Generalnie widziałbym to jako humanoida, z ciałem człowieka dorosłego a głową niemowlaka1. Samo to nie jest anomalne (nie googlujcie tego), jednak chciałem przedstawić sytuację, gdzie dany osobnik jedynie płacze i rusza głową. Całe ciało (dorosłe) pozostaje nieruchome, i testy wykazują, poza faktem że głowa jest do niego przytwierdzona, nie ma żadnego związku. głowa je ale ciało nie robi kupy i podobne.
Sens jest jednak taki, że gdzieś zostanie znaleziony niemowlak z głową dorosłego. Dość dziwnie się zachowujący. Mówiąc wprost będzie to mieszanka dwóch osób, dorosłego i dzieciaka, pomieszane głowami. Z tym że sękiem, że dorosły będzie martwy. A ciała będą działały niezależnie. Czyli głowa bobasa na dorosłym będzie kontrolowała tors bobasa z głową dorosłego.
Myślę, że chyba tyle póki co wystarczy, resztę sobie jeszcze dokładnie przemyślę. Czekam na Wasze opinie i wsparcie! (tak, stwierdzenie że to debilny pomysł)