Na podstawie opowieści "Druga Szansa" autorstwa ZeroStrider
Bardzo mi się podoba, wcale nie dlatego że dotyczy mojej postaci i serii (no, może trochę :P). Dobra robota i jak już mówiłem, to musi polecieć też na DeviantArta.
Dzięki za starania! :D
Yup, zdecydowanie potrzebujemy więcej fanartów. Ten mi się bardzo podoba, a wątek daje mi nadzieję na więcej prac artystycznych z tej serii.
Na podstawie opowieści "Wierność" autorstwa wanna-amigo
Zdjęcie pośmiertne pierwszej i, Fundacji dzięki, ostatniej ofiary obiektu spod SCP-PL-174. Proszę o wyrozumiałość, dopiero raczkuję z fascynacją w GIMPie. Siedzę pilnie nad poradnikami i tworzę takie nieporadności. Kurde, brzmi jak "first sorry for my english"…
Niestety jedyny swojski element to pomarańczowy podpis. Wrzucam, bo prawdopodobnie do mojego pierwszego raportu nie trafi :)
Źródło fanartu: gęba osobista. Bez obaw. Na oryginale mam krawat i nawet się uśmiecham. UWIERZ W TO.
Edit: aha, wątek na podstawie polskich opowieści. aha. dobra.
Fakt, miejsce nie do końca właściwe, ale sam obrazek wyszedł nie najgorzej. Wygląda prawdziwie i trzyma klimat. Jestem pewien, że jakby umieścić to w gazecie z podpisem "ofiara wypadku X" to wielu by w to uwierzyło.
Z uwag to trochę nie podoba mi się rozmycie w miejscach gdzie styka się ze skórą, a zwłaszcza w okolicach nosa. Jak dla mnie tam te kwadraciki są zbyt wyraźne i dziwnie wcinają się w linię nosa.
Tak czy owak niezły początek. Mam nadzieję, że jeszcze coś nam pokażesz.
Ps. Tie is a lie. ;)
Ja jestem niemal kompletnie zielony w kwestii edycji grafiki itp - umiem co najwyżej sobie tło w Gimpie wyciąć. :D
I o ile to co mówi Futurity to prawda i miejscami to wygląda dziwnie - jest nienajgorzej, keep it up!
Prawda, śmiesznie wyszła ta pikselizacja. Jeszcze problem z ustami miałem - myślałem, że wyjdzie jak rozchylone usta i widocznie uszkodzone zęby, a raczej przypomina to spierzchnięte, wysuszone wargi.
Post chciałem usunąć i wrzucić do wątku na wszelkie fanarty, ale co wolno adminowi, to nie dzbanowi. To tak z szoku - w końcu patrzę na martwego siebie. Dzięki za uwagi :)
AD. Ps.: nie wierzcie ludziom w krawatach!!!
Post chciałem usunąć i wrzucić do wątku na wszelkie fanarty, ale co wolno adminowi, to nie dzbanowi.
Na przyszłość: możesz wyblankować swój post i śmiało założyć swój autorski. Mówiąc szczerze wolałbym, jako admin i jako user, aby każdy artysta miał swój wątek. To takie wyróżnienie, na które sztuka zasługuje, jak również łatwiej w tym nawigować.